Navigation Menu+

Puppy Party

Puppyparty’s bij Dierenkliniek Zwarte Zee

 

Op verzoek van vele klanten organiseert Dierenkliniek Zwarte Zee regelmatig “Puppyparty’s”. Een bijzondere gelegenheid voor zowel de eigenaren als de puppy’s om kennis te maken met onze kliniek en belangrijke aspecten die bij het houden, verzorgen en opvoeden van een puppy (lees hond) een rol spelen. Tegelijkertijd is het een gezellig samenzijn met “lotgenoten”, die net als iedere andere opvoeder veel vragen heeft.

Tijdens deze “party”, die georganiseerd wordt in de wachtkamer van de kliniek,  krijgt u een afwisselend en vrolijk programma voorgeschoteld waarbij de volgende onderwerpen aan de orde komen

–          Welkom bij Dierenkliniek Zwarte Zee, een introductie door de dierenarts en de assistentes.  De eigenaren en pups worden aan elkaar voorgesteld, waarna onder het genot van een kopje koffie en koekje (voor zowel eigenaar als pup), gestart wordt met het officiële programma

Het programma  bestaat uit

  • Gezondheidszaken betreffende uw pup: vaccinaties, ontworming, verzekeringen, voeding, medische zorg op latere leeftijd (sterilisatie en castratie)
  • Pauze, met daarbij een korte rondleiding door de kliniek
  • Gedrag en opvoeding: dit stuk van de party wordt voor rekening genomen door Ursela Stokdijk van Hondenschool Chiboba : de hond als gezinslid, zindelijkheid, alleen thuis, socialiseren  en naar de hondenschool.
  • Vragenrondje en uitreiking van het Dierenkliniek Zwarte Zee Puppy Pakket

Van de gehele presentatie en de besproken onderwerpen krijgt u tevens een naslagwerk mee om het thuis allemaal nog even op uw gemak door te nemen.

Wilt u deelnemen aan deze puppyparty, geef u dan via de kliniek op of via info@dierenkliniekzwartezee.nl Naast uw naam en adresgegevens ontvangen wij ook, indien al beschikbaar, een foto en naam van uw pup per mail.

Wilt u weten wanneer de volgende puppyparty plaats vindt? Hieronder treft u de datums van de puppy party’s 2015.

Dinsdag 2 februari 2015

Woensdag 3 april 2015

Dinsdag 2 juni 2015

Lokatie: Presentatiezaal Dierenkliniek Zwarte Zee, Zwarte Zee 30, 3144 DE Maassluis. Tijdstip van aanvang 19.30 h. Zaal is geopend vanaf 19.00 h

Dierenkliniek Zwarte Zee